3 Kilos Vodka

3 Kilos Vodka

3 Kilos Vodka

Når vi taler rigtig luksus og blærerøvsstil så er 3 Kilos Vodka helt i toppen. Det bliver nemlig ikke meget federe end deres fantastisk guldbarre- og sølvbarrevodkaer. De har formået at skabe et unik luksusbrand, som også leverer på smag. Vi har deres fulde sortiment – og vi giver dig prisgaranti på det hele. Man behøver ikke at blive ruineret for at få lidt weekendluksus og blærerøvspoint.

Det her er på alle måder et gennemført luksusbrand. Der er tænkt over alle detaljer og særligt de vilde flasker imponerer. Smagsmæssigt er de milde, rene og letdrikkelige. Både hvis du vil nyde dem rent eller i drinks.

Hvad er 3 Kilos Vodka lavet af?

Det kommer an på, hvilket variant du tænker på. Deres klassiske guldbarrevodka bliver lavet på hvede, hvilket giver den en klassisk og mild smag. Men til deres sølvbarrevodka har de valgt at bruge sukkeroer. Et modigt valg, da det normalt ikke anses som en fin nok råvare til en premium vodka. Men de viser, at det sagtens kan lade sig gøre, ved at skabe en ren og let sødlig vodka, som imponerer. Deres nyeste variant er lavet på hvede, men tilsat smag af kokos.

Hvor bliver 3 Kilos Vodka lavet?

Firmaet, som ejer brandet, har hovedsæde i USA. Men de får deres vodka produceret i Holland. Det sket på et ikke navngivet destilleri, som vi dog ved ligger i Schiedam. Og netop denne by er kendt for sine mange, mange destillerier.

Viser alle 3 resultater