Roberto Cavalli

Roberto Cavalli

Roberto Cavalli

Lad os slå en ting fast. Vi taler hverken parfume, tøj eller design her. Nu handler det om Roberto Cavalli Vodka. Eller. Ok. Måske en smule design. For de smukke vodkaflasker er virkelig noget for sig. Men det er indholdet altså også. Derfor har vi sikret os et unikt udvalg af de lækre italienske vodkaer. Og vi giver dig altid prisgaranti på dem!

Det er svært ikke at forelske sig i de lækre vodkaer fra Roberto Cavalli. Ens øjne bliver straks fanget og draget af de smukke flasker. Og for mændende er der måske en grund til det. Designet er nemlig inspireret af kvindekroppens smukke kurver. Så vi kan slå fast at æstetikken er helt i top.

Og det er indholdet også. De italienske vodkaer har nemlig en ren og blød smag, som gør at de både kan nydes rent og bruges i klassiske cocktails.

Vi har et bredt udvalg af vodkaer og vi har også formået at få et par halvsjældne limited edition vodkaer hjem. Men skynd dig at få fingre i dem. For deres Gold Edition Vodka og Black Edition Vodka vil med garanti blive udsolgt. Vi har advaret dig!

Viser alle 4 resultater