Ladoga Distillery

Ladoga Distillery

Ladoga Distillery

Siden åbningen i 1995 har Ladoga Distillery forkælet os med lækre og unikke russiske vodkaer. De har et utrolig bredt sortiment – og du finder alle deres vodkaer hos os. Altid til skarpe priser og du får prisgaranti på det hele!

Ladoga Distillery ligger i Sankt Petersborg og størstedelen af deres vodkaer tager også udgangspunkt i byens rige historie. Og de ville skabe et nyt billede af Rusland, som i 1990’erne ikke lige frem blev set på med positive øjne fra omverdenen. Derfor valgte de at tage udgangspunkt i den tid, hvor Sankt Petersborg var hovedstad i det Russiske Imperie. Det var en tid, hvor der var masser af guld, luksus og overflod. Og den stemning og luksuriøsitet har de taget med og destilleret ind i deres vodkaer.

Nærmest bogstaveligt talt. Eksempelvis er der 23% karat guld inde i den smukke Golden Snow Vodka. Og deres Imperial Gold er belagt med 24 karats guld. Og de fleste er deres vodkaer er på den ene eller den anden måde inspireret af Sankt Peterborgs fortid i enten opskrift og/eller udseende. Eksempelvis er den unikke Czars Village Vodka baseret på en royal opskrift, som er mere end 200 år gammel og flasken er lavet ud fra en overlevende flaske fra det russiske hof.

Det vildeste de har lavet er dog nok de unikke Faberge Vodkaer. Som kommer indpakket i fabergeæg. Det er unikt og virkelig luksuriøst. Hvis du er interesseret har vi dem faktisk på lager – så skriv endelig til os.

Grundet den fantastiske historiefortælling, de smukke flasker og den gode smag – så eksporterer Ladoga Distillery i dag deres produkter til mere end 40 lande.

Og destilleriet ejer flere datterselskaber i hele verden og ejer bland andet også et fransk cognaghus. Det er i øvrigt også Ladoga, der står bag brandet Barrister Gin.

Viser alle 14 resultater