Imperial Collection Vodka

Imperial Collection Vodka

Imperial Collection Vodka

Skal du have en ægte russisk luksusolevelse, så skal du prøve en flaske fra Imperial Collection Vodka. Det er nemlig noget af de mest vellavede og eksklusive vodka, som du kan finde. Og selvom ser utrolig moderne ud, så er der masser af inspirationen fra dengang Rusland var et af verdens største imperier.

Imperial Collection Vodka er nemlig et unikt brand, som har lanceret en række vodkaer, der alle er inspireret af Sankt Petersborgs storhedsperiode som hovedstad i Rusland. På luksus og overflod overstrålede de uden problemer de russiske hoffer – og denne luksus går igen i disse vodkaer.

Det er eksempelvis svært ikke at lade sig imponere af den unikke Golden Snow Vodka med 24 karat guldflager eller den krystalbesatte og guldbelagte karaffel, som Imperial Collection Super Premium Vodka kommer i.

Og man mærker for alvor historiens vingesus, når man kigger på Czars Village Vodka, som er lavet på en royal opskrift med mere end 200 år på bagen. Man kan simpelthen smage på historien.

Vodkaerne bliver selvfølgelig lavet i Sankt Petersborg på Ladoga Destilleriet, som tager navn efter en sø ved grænsen til Finland. Og det er også denne sø, som leverer vand til vodkaproduktionen.

Og der findes en for alle fra Ladoga Destilleriet. De har nemlig et bredt sortiment i forskellige prisklasser. Og hvis du har brug for vejledningen, står vi naturligvis klar til at guide dig.

Vi har Danmarks største udvalg og vi giver dig altid prisgaranti.

Viser alle 16 resultater