Ciroc

Ciroc

Ciroc Vodka

De fleste der har gået i byen i Danmark har set Ciroc Vodka, som sammen med Belvedere og Grey Goose var med til at starte en bølge med premium vodka i Danmark. Og den store succes, som Ciroc har opnået skyldes en kombination af deres unikke smag, lækre design og så holdet bag. Det tæller nemlig rapperen Sean Combs – også kendt som Diddy. Alt dette har været med til at brande denne unikke franske vodka. Vi har et eksklusivt udvalg, som vi selvfølgelig giver dig prisgaranti på. Og er du ude efter en af deres flavoured vodkaer eller magmum vodkaer, så kan vi sagtens skaffe det til dig. Bare ring eller skriv til os!

Hvad er Ciroc Vodka lavet af?

Som en af de få premium vodkaer på markedet er denne vodka lavet på druer. Og der indgår to druesorter – Mauzac Blanc dyrket i Gaillac-området og Ugni Blanc dyrket i Cognac-området. Ugni Blanc-druerne destilleres 4 gange på stålkelder mens Mauzac Blanc-druerne destilleres 4 gange på kobberkedler. Herefter blendes de to destillatet sammen efter forholdet 95% ugni blanc og 5% mauzac blanc. Og til sidst redestilleres vodkaen på et kobber pot-still.

Da de to destillatet når en alkoholprocent på over 93% er der ikke tale om grappa – men vodka.

Hvor bliver Ciroc Vodka lavet?

Det foregår naturligvis i Frankrig. Nærmere bestemt på Distillerie de Chevanceaux, som ligger i sydfrankrig. Her er der blevet produceret alkohol helt siden 1830.

Viser alle 3 resultater