Nytårsvodka – Start året ud med manér

Nytåret nærmer sig og du er måske begyndt at tænke over hvilken spiritus du skal servere? Vi er ikke i tvivl om at der skal vodka på bordet nytårsaften. Og på årets største aften skal det selvfølgelig være en premium vodka. Men der er mange premium vodkaer på markedet og hvilken en skal du vælge? Det kan være lidt en jungle at finde rundt i. Vi har derfor valgt at anbefale 5 vodkaer, som sikrer at du får kvalitet for pengene, samt kan imponere dine gæster og venner. Fra kun 325 kroner kan du blive klar til nytårsaften. Og husk at vi har fri fragt på alle ordrer over 400,-

 

Nå. Men her er altså vores 5 anbefalinger til de ultimative vodkaer til din nytårsfest.

Camitz Vodka Sparkling til kun 325,- Camitz Sparkling Vodka

Den første anbefaling ligger lige til højrebenet. Hvad kunne være mere passende til nytår end en mousserende vodka, der popper som en champagne?

Vi kan heller ikke komme på noget. Og derfor vil vi klart anbefale dig at få fingrene i Camitz Sparkling Vodka til din nytårsfest.

Vi garanterer at dine gæster bliver imponerede når du popper en vodkaflaske. Det bliver ikke meget federe end det! Vodkaen er mousserende som en champagne og golde boblerne i minimum 8 timer.

Camitz holder en alkoholstyrke på 40% og egner sig bedst som en mikser i dine drinks.

Klik på billedet for at bestille eller læse mere.

3 Kilos Vodka fra 389,-

3 kilos vodka 1 Liter

En rigtig blærevodka, som kommer i enten en sølv- eller guldbarre. Det er en af vores aller mest populære vodkaer og det er ikke uden grund. Smagen er lækker – flasken er helt utrolig og prisen er virkelig skarp!

3 Kilos Vodka har på ingen tid taget Danmark med storm. Den unikke guldbarre er bare så lækker at du må have fingrene i den.

Det er kvalitet og luksus som vil imponere alle!

Klik på billedet for at bestille eller læse mere.

 

 

 

Golden Snow Vodka til kun 400,- inkl. leveringGolden Snow Vodka med guld

Nytåret handler om at gå hele vejen. Vi sætter det bedste på bordet og tager det fineste tøj på. Det handler om luksus og eklsklusivitet. Så lad os sætte en eksklusiv vodka på bordet.

Golden Snow Vodka er belagt med 24 karats bladguld og inde i flasken svæver der 23 karats guldflager rundt. Det er russisk luksus når det er bedst, og det skal nok sætte gang i din nytårsfest.

Klik på billedet for at bestille eller læse mere.

 

 

Absolut Elyx Vodka til kun 425,- inkl. levering

Absolut Elyx Vodka 42,3

I hverdagen drikker vi Absolut Vodka, men til nytåret skal det være noget særligt. Derfor skal du sætte Absolut Elyx på bordet. Den vildeste luksusvodka fra Absolut, som passer perfekt til nytåret.

Der er skruet op for luksus både i forhold til indhold og smag. Flasken er ufattelig smuk og vil kun pynte på et nytårsbord.

Indholdet er mindst lige så lækkert, og gør at du både kan drikke den rent eller bruge den i dine cocktails.

Desuden indeholder den hele 43% alkohol. Så den skal nok sætte gang i festen.

Klik på billedet for at bestille eller læse mere.

 

 

Royal Dragon Superior Imperial til kun 565,- inkl. levering.

Royal Dragon Imperial Superior 0,7

Skal dn have fuld gas med luksus nytårsaften så anbefaler vi at du investerer i Royal Dragon Vodka. En af de smukkeste og mest luksuriøse vodkaer på markedet. Og så har vi den til Danmarks klart laveste pris!

Det første øjet spotter er den smukke håndblæste drage inden i flasken, som er omgivet af svævende 24 karats guldflager.

Det er vanvittigt flot lavet og meget luksuriøst.

Og bare rolig. Smagen følger uden problemer med udseendet. Drik den rent eller brug den i en premium cocktail.

Klik på billedet for at bestille eller læse mere.

 

Mangler du mere til nytåret har vi også et stort udvalg af miksere og likører på purevodka.dk

 

OBS: Bestil seneste den 27. december for at være sikker på at dine varer kan nå frem i tide.

Vi ønsker dig et fantastisk nytår – med en masse god vodka:)