Mama Vodka er ikke bare en dansk premium vodka. Det er en vodka med en mission. Det er en vodka der spreder kærlighed til alle mødre i hele verden! Og så er det en oplagt gaveide til Mors Dag, en fødselsdag eller bare forbi. Mama Vodka tager altid kegler!

 

 

Denne vodka er skabt ud fra en vision, om at give noget tilbage til alle mødre. Som tak for deres, kærlighed, hjælp og støtte. Vi har kun én mor – og hun har gjort os til den vi er. Men hvordan får man en vodka til det?

Man finder de bedste råvarer, eksperter og designere. Man tester og stiller krav indtil man står med et unikt produkt som er en moder værdig.

Det tog 4 år, før Mama Vodka var klar til at se dagens lys – og resultatet var helt unikt. Kombinationen af danske råvarer og dansk design har taget dansk vodka til nye højder.

Mama Vodka er super velsmagende, og flaskens design er helt fantastisk . Hvad mere kan en mor ønske sig?

Er du i tvivl om hvad du skal give din mor i gave, så stol på MAMA VODKA – vi garanterer at din mor bliver glad. Lige meget om det er Morsdag eller en anden anledning.

 

 

Finns Mama Vodka i Sverige?

Nu er den slutiga her.

For det är inte bara danskare som kan njuta Mama Vodka – Nu kan den också köpas i Sverige! Köp Mama Vodka hos PureVodka.

Men vad är Mama Vodka. Det er inte bara en vodka – det er kærlek på flaska.

Mama Vodka är en danska premium vodka, gjord av råg. Den smakar otroligt bra, och flaskan är otrolig vacker. Det är en super vodka fylld med fina detaljer.

Det skapas som et symbol för våra mödrar kärlek – och for at betale tillbaka henne.

Smak, design och historia – Mama Vodka har allt!

Och bekymra dig inte – Mama Vodka kan naturligtvis också köpas i Sverige, da vi också skickar till Sverige. För endast 75 danska kroner kan du köpa vodka online. Dessutom erbjuder vi fri frakt över 600 kronor.

Beställ här Mama Vodka i Sverige.

Om du bor i Danmark elle Sverige kan du säkert köpa från PureVodka. Vi har alltid rimliga priser och snabb leverans.