Vi mener selvfølgelig vodkaen og ikke komponisten:)

Så spørgsmålet er altså – kender du Chopin Vodka? Vi er ret så vilde med dem, og vi vil gerne dele vores passion med jer.

Hvis du har været i Polen er der nok en ret stor chance for at du allerede kender dette brand. For så er du nok stødt på en eller flere udgaver af Chopin Vodka. Det er nemlig en af de mest elskede og populære vodkaer i Polen, og det kan vi sagtens forstå. Det er nemlig nogle super lækre produkter, som udover at smage godt, også fremstår meget moderne.

Chopin er primært kendt fra deres lækre og smukke serie af vodkaer lavet på forskellige råvarer. Chopin Wheat, Chopin Rye og Chopin Potato. Vi er vilde med at flaskerne er ens bortset fra farven på halsen og en lille smule skrift. Det er rigtig sjovt at smage de tre vodkaer op mod hinanden, og finde sin egen favorit. (Psst… Vores er Rye…)

For rigtige feinschmeckere har de også udgivet en særlig Limited Edition Vodka – Chopin Blended Vodka, som indeholder en velsmagende blanding af de tre varianter. En super spændende vodka!

De udgiver også en serie af vintagevodkaer lavet på single-estate dyrkede kartofler. De er desværre ret sjældne, og vi er kommet til at sælge de få flasker vi havde. Vi arbejder dog på at få fat i flere, så du kan eventuelt skrive til os for at blive skrevet op til dem – så vil vi prøve at få en hjem til dig.

Men det skulle jo handle om Chopin ikke?

Men hvorfor Chopin? Altså hvorfor opkalde en polsk vodka efter en komponist? Udover at opkalde vodkaen efter

Chopin

ham, får han også lov til at pryde flasken. Der er nemlig et portræt af ham på flasken.

Men er han bare valgt ud fra et flot navn og portræt? Mon ikke der ligger mere bag. Lad os kigge på det!

På trods af sit franskklingnende navn var Frederic Chopin født og opvokset i Polen   Der har dog været debat mellem Polen og Frankrig om hvem der har mest ret til Chopin. Med deres lækre vodkaer har Chopin Vodka gjort et stort stykke arbejde for at profilere Chopin som værende en polsk komponist.

At profilere Chopin som en ægte polak, var en af grundene til at   Desuden boede komponisten tæt på Siedlce destilleret, hvilket var endnu en grund for navnevalget.

Vi håber at det har været spændende læsning, og at du både er blevet lidt klogere på vodkaen og på komponisten. Selvom vi godt nok ved mest om vodkaen, har vi også prøvet at forklare jer lidt om komponisten.

Har du fået lyst til at smage på en af vodkaerne, kan du se hele vores udvalg af Chopin Vodka – som vi naturligvis til Danmarks bedste priser. Vores udvalg er selvfølgelig også størst i DK:)