Trolden Destilleri

Trolden Destilleri

Trolden Destilleri / Trolden Bryghus

Her har vi samlet vores store udvalg af de lækreste flasker fra TROLDEN DESTILLERI i Kolding – også kendt som TROLDEN BRYGHUS, da de også laver øl. Vi kan både friste med vodka og gin – og der er masser af lækre og unikke smagsoplevelser imellem. Vi kan faktisk prale af at have Danmarks største udvalg af gin og vodka fra TROLDEN. Og vi giver dig altid prisgaranti på dem – så du behøver kun at handle et sted!

Vi er vilde med den kvalitet og innovation, som et af Danmarks mindste destillerier giver os. Og selvom deres produkter er meget forskellige, så er vi indtil videre aldrig blevet skuffet. Endnu en positiv ting, som gør sig gældende både for vodka og gin fra Trolden – er de meget venlige priser. Dansk kvalitet behøver nemlig ikke at koste en bondegård.

Trolden Destilleri har tidligere kaldt sig Danmarks mindste destilleri, men den titel mister de snart. I slutningen af 2019 blev de første spadestik til et nyt stort bryghus og destilleri nemlig taget. Den gode kvalitet og smag har nemlig ladet Trolden vokse sig større og større.

Historien bag Trolden

Det hele startede med øl – og Trolden Bryghus blev grundlagt i 2005, som mikrobryggeri. I 2011 startede selve destilleriet og det var i samme lokaler som bryghuset. Det lå i øvrigt centralt i Kolding.

Destilleriets navn er i øvrigt inspireret af den lille landsby Troldhede, som var endestation for en lokalbane – og toget der kørte der, blev kaldt for Trolden. Så fik du den forklaring!

Mangler vi et produkt fra Trolden? Så skriv endelig til os, vi kan få det meste hjem, da vi handler direkte med destilleriet. Og vi sørger for, at prisen altid er helt skarp!

Viser alle 8 resultater