Tonic

Tonic

Skal du lave en lækker drink med tonic water i? Vi elsker elsker elsker Vodka & Tonic. Det er faktisk en af vores yndlingsdrinks. Den har den perfekte balance mellem friskhed, bitterhed og sødme. Derfor har vi også over 30 forskellige flasker tonicvand. Og der er med garanti noget for enhver smag!

Men en god Tonic Water fungerer selvfølgelig også rigtig fint med en premium gin! Det kan vi ikke løbe fra. Og vi blander os ikke i, hvad du blandet dem med.

Men her på Pure Vodka er vi selvfølgelig først og fremmest fokuseret på at finde Tonic Waters der passer godt til vodkaer, men vi har også et stort udvalg af premium gin.

Vi har derfor gennemsøgt markedet efter de mest interessante og velsmagende Tonicer, der samtidig passer rigtig godt sammen med vodka. Vi har både klassiske tonicer som Fever Tree – som allerede er en moderne klassiker i de fleste hjem. Men vi har også fundet mere ukendte Tonic Waters som eksempelvis den schweiziske Gents Tonic.

Som en ekstra service til dig har vi endda smagt os frem til de bedste Vodka & Tonic smagskombinationer. Og på siden Vodka & Tonic finder du vores bud på lækre drinkspakker – endda til en rigtig skarp pris. Priserne starter ved 300, for en premium vodka og 4 premium tonic water.

Vi har fokuseret på at finde miksere og vodkaer der komplimenterer hinanden uden at den ene overdøver den anden. Vores lækre vodkaer fortjener en lækker tonic – og omvendt!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.