Ginger Beer

Ginger Beer

Ginger Beer

Her er vores flotte og eksklusive udvalg af Ginger Beer og Ginger Ale. Markedet for premium miksere er stærkt voksende – grundet at interessen for eksklusive drinks og cocktails er steget. Og for at lave en lækker drink eller cocktail er det vigtigt at alle ingredienser er af højeste karat.

Derfor har vi samlet en række af de allerbedste Ginger Beer og Ginger Ale til dig. Vi har både flasker fra kendte mærker som Fentimans, Thomas Henry og Fever Tree, men også mere ukendte brands som Lamb & Watt og Oh-Deer.

Det vigtigste for os er at smagen og kvaliteten er helt i top – og at de giver dig en unik smagsoplevelse.

Ginger Beer og Ginger Ale minder smagsmæssigt rigtig meget om hinanden – og det kan nogle gange være svært at smage forskel på dem. Derfor har vi valgt at slå dem sammen i én kategori.

Og for at gøre det endnu nemmere for dig at lave lækre drinks, har vi lavet nogle særlige drinkspakker til dig.

Vi har nemlig prøvesmagt en masse forskellige smagskombinationer, og derved har vi fundet de bedste Moscow Mule opskrifter til dig. Dem har vi samlet i specielle Moscow Mule drinkspakker – hvor du endda kan spare mange penge. Priserne starter ved 350,- og du får en premium vodka og 4 premium miksere + en opskrift. Hvad mere har man brug for?

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.