Square One Vodka

Square One Vodka

Square One Vodka / Square One Spirits

Her finder du alle vores spændende varianter af Square One Vodka, som bliver lavet af firmaet Square One Spirits. Og de har alle 4 ting til fælles. De er velsmagende, smukke og økologiske… Og så er de lavet helt fra bunden – fra Square One. Indtil videre kan du faktisk kun finde disse unikke vodkaer hos os, men mon ikke de snart for alvor vil gøre deres indtog i Europa?

Square One Vodka er nemlig faktisk ikke ligefrem et nyt brand – det har en del år på bagen. Og brandet har været en slags foregangsvodka på to områder – økologisk vodka og botanisk vodka.

Og måske også på et tredje område. Square One Spirits er nemlig grundlagt, ejet og drevet af en kvinde. Og det er altså også noget lidt specielt i vodkaverdenen. Og vi bilder os ind at vi kan se nogle feminine træk i de forskellige vodkaer fra Square One.

Historien bag Square One Spirits

Square One Vodka har faktisk været på markedet siden 2006 og de har hele tiden arbejdet ud fra en filosofi om, at god smag kommer fra gode råvarer. Og de har ikke taget nogle genveje. Tilgengæld har de et fokus på bæredygtighed, miljø og økologi.

Selve produktionen foregår på Distilled Ressources, som er et større destilleri hjemmehørende i Idaho, USA.

Indtil videre har vi ikke det fulde sortiment hjemme. Men bare rolig. Vi arbejder på sagen!

Viser alle 2 resultater