Sipsmith Distillery

Sipsmith Distillery

Sipsmith Distillery

Her finder du både vodka og gin fra det London-baserede Sipsmith Distillery. De laver nogle fantastiske produkter, som er fyldige og tør smage af noget. Alt bliver lavet i små batches – med håndkraft, gode råvarer, passion og efter one-shot-metoden. Vi har deres produkter til Danmarks laveste priser. Men finder du dem billigere, så matcher vi altid prisen!

Destilleriet åbnede i 2009, som det første mikrodestilleri London i 189 år. På grund af deres planer om en lille produktion blev det foreslåede destillere nemlig klassificeret som illegalt. Og det tog folkene bag 2 år at få overbevist myndighederne om at ændre reglerne. Det lykkedes og det banede faktisk vej for en hel stribe af nye, små destillerier i London.

Men tilbage til Sipsmith Distillery. Ved du egentlig hvorfor de hedder sådan? Sip-smiths – altså smede, som laver tåre. Hvis det giver mening? Men sådan ser de sig selv. Som håndværker, der skal lave spiritus.

I 2014 var tiden inde til at udvide og de flyttede til større lokaler i Londonbydelend Chiswick. Her råder de nu over 4 kedler – den største er på 1500 liter og den mindste på blot 50 liter.

Udover de produkter, som vi fører, laver de også en slåengin og en enebærdomineret Navy Strenght Gin, som vi arbejder på at få hjem. Desuden har de i løbet af årene lanceret forskellige limited edition projekter, som for længst er blevet nærmest umulige at opstøve.

Sipsmith Sipping Society

Destilleriet elsker at eksperimentere. Og de laver masser af gin, som aldrig forlader destilleriet. Det kan kun smages ved besøg eller ved at tilmelde sig deres Sipping Society. Som medlem får du 6 gange om året 2 flasker 20cl gin tilsendt. Det lyder virkelig interessant, da man “bare” får det bedste fra deres små eksperimenter.

Viser alle 2 resultater