Royal Dragon Vodka

Royal Dragon Vodka

Royal Dragon Vodka

Skal du have noget rigtig luksus og blær så er Royal Dragon Vodka et rigtig godt sted at begynde. De laver nemlig nogle unikke og meget luksuriøse og eksklusive vodkaer. Der er skruet helt op for luksus og designet er virkelig smukt og gennemført.

Særligt deres top-premium vodka, som går under navnet Superior Imperial Vodka, er noget helt specielt. I hver flaske er der nemlig en håndblæst glasdrage og omkring den svæver der guldflager i 24 karat.

Og vi giver dig i øvrigt prisgaranti på alle vores vodkaer fra Royal Dragon. Og hvis du søger en udgave eller flaskestørrelse som vi ikke har, så bare skriv til os. Vi kan sagtens få det hjem til dig! Hurtigt og til en rigtig god pris.

Hvor kommer Royal Dragon Vodka fra?

Firmaet bag holder til i Hong Kong og de har også et stort fokus på det asiastiske marked og særligt i Kina er de meget store. Men selve produktionen foregår på et hemmeligt destilleri i Litauen. Tidligere var der lidt hemmelighedskræmmeri om, hvor vodkaen blev lavet og de har vist skiftet lidt mellem forskellige producenter. Men nu skulle de have fundet frem til en opskrift og en partner, som kan skabe en vodka, der lever op til de lækre flasker.

Viser et enkelt resultat