Partisan

Partisan

Partisan Vodka

De lækre flasker Partisan Vodka bliver lavet på et hviderussisk destilleri nær Minsk, men det er et tysk firma, der står bag brandet. De ledte efter et destilleri, som kunne føre deres tanker og ideer ud i livet. Og vi er vilde med resultatet. Derfor finder du Danmarks største udvalg af deres vodkaer hos os. Og vi giver dig altid prisgaranti på dem!

Udgangspunkter for Partisan Vodka var at skabe en autentisk vodka med fokus på god smag. Og det var vigtig for dem at have fokus på kvalitet og pris frem for fancy indpakning. Det er noget vi bestemt kan støtte op om. Og vi synes faktisk at de har lavet et ret fedt design alligevel. Og man får virkelig rigtig meget god smag for pengene her!

Navnet Partisan Vodka er valgt, fordi det område, hvor destilleriet ligger i er kendt for deres mange partisaner under 2. verdenskrig. Og flere af partisangrupperne havde faktisk små vodkadestillerier i deres lejre i Hvideruslands store skove.

Og inspireret af små vodkaglas, som blev solgt i Sovjettiden har de også lanceret deres små sjove Sto Gram Vodka. Et glas som rummer 10cl vodka. På russisk bestiller man nemlig vodka i gram og ikke i centiliter eller lignende. Og men den størrelse er den jo perfekt til at dele med sig selv!

Deres vodkaer er i øvrigt alle lavet på hvede af sorten “lux”.

Viser et enkelt resultat