Neft Vodka

Neft Vodka

NEFT Vodka

Her får du NEFT Vodka, som er et russisk/østrigsk projekt. Det er inspireret af sibirske oliearbejdere, hvilket man meget tydeligt ser på det unikke flaskedesign. Den lækre vodka kommer nemlig i en utrolig veludført olietønde, som både fås i sort og hvid.

Den russisk-østrigske forbindelse er faktisk helt tilfældig. De tre russiske idemænd faldt nemlig nærmest bare over det østrigske destilleri. Men de fandt hurtigt ud af, at destilleriet kunne levere netop det, som de havde brug for. Desværre afslører brandet ikke, hvilket destilleri, der er tale om.

Men mændende bag er altså tre russere, som i 1970’erne tjente til dagen og vejen som boreplatsformsarbejdere. Det var et velbetalt men hårdt job, hvor vodkaen var den eneste adspredelse. Og derfor valgte de at skabe denne vodka – inspireret af de russiske boreplatforme.

Hvad betyder Neft Vodka?

Det er russisk og betyder simpelthen bare “olie” og det passer jo perfekt til både den unikke flaske og til historien bag brandet. Vi er også ret vilde med, at navnet både står med latinske og kyrilliske bogstaver på olietønden. Så du vender bare tønden alt efter hvilken forside du ønsker.

Viser alle 3 resultater