NAUD Distillery

NAUD Distillery

NAUD Distillery

Her finder du både vodka og gin fra det franske NAUD Distillery. Det er relativt nyt på det danske marked, men takket være deres lækre smag og de smukke flasker er de allerede blevet ret populære. Og vi skal have spredt nyheden om dem endnu mere. Derfor giver vi dig deres vodka og gin til Danmarks laveste priser. Og det giver vi dig prisgaranti på! VI kan selvfølgelig også godt få deres rom og cognac hjem – bare skriv eller ring til os!

Bag Naud Distillery gemmer der sig navnet – Noble and Unusual Distillery. Og det navnet kan vi bare rigtig godt lide. Og det passer godt til de unikke flasker, som deres spiritus kommer i. Flaskeformen er i øvrigt inspireret af traditionelt destilleringsudstyr fra området.

Der er en ret unik historie bag destilleriet. Det blev nemlig grundlagt for næsten 100 år siden. Dog var det ikke muligt for familien bag at holde det i live. Men i 2017 fik 4. generation igen pustet liv i familieforetagendet. Og de har indrettet det i de gamle lokaler. Og det er indrettet i en antik vandmølle, som ligger på en lille ø. Det skulle være vanvittig idyllisk – og det er faktisk muligt at besøge destilleriet. Det står højt oppe på vores ønskeliste at komme derned!

Viser alle 3 resultater