Maison Ferrand

Maison Ferrand

Maison Ferrand

Man forbinder mest Maison Ferrand med cognac. Og ja okay. Det er jo også et cognachus. Men de kan meget mere end blot det. Det er nemlig dem der står bag Citadelle Gin, de har også lavet en Citadelle Vodka og så har de lige lanceret Froggy B Vodka. Fælles for produkterne er lækker kvalitet og smag i eksklusive flasker. Og du finder ikke et så stort udvalg fra dem andre steder. Og vi giver dig prisgaranti på det hele!

Maison Ferrand har en historie, som går helt til 1702 – men den moderne historie starter for alvor i 1989. Her overtog Alexandre Gabriel nemlig firmaet og han fik hurtigt sat skub i sagerne. Vi er ikke så interesserede i cognacdelen må vi indrømme, så vi springer direkte til det, der handler om gin og vodka. Og det fik destilleriet endelig lov til at producere i 1996 – efter at Alexandre Gabriel i 5 år havde kæmpet med myndighederne. Til sidst fik han endelig lov til at bruge deres kedler til gin og vodka i de måneder, hvor man ikke må lave cognac. Det er nemlig meget stramme regler for sådan noget. Men det lykkedes ham.

Resultatet blev Citadelle Dry Gin – en af de første premium gin på markedet tilbage i 1996. Det fulgte de op med deres Citadelle Vodka, som først skiftede flaske og så udgik. Den er dog blevet efterfulgt af deres lækre Froggy B Vodka.

Ginmæssigt tog Maison Ferrand endnu et stort skridt, da Alexandre Gabriel lancerede sin Extremes-serie. Her går han til kanten med ginkonventioner og vender alting på hovedet. Og takket være de indtil videre to spændende lanceringen herfra, så er destilleriet igen blevet trendsetter i ginverdenen.

 

Destilleriet ligger i øvrigt indrettet i det gamle og meget smukke Chateau de Bonbonnet i Cognac-regionen.

Viser alle 7 resultater