Legend of Kremlin

Legend of Kremlin

Legend of Kremlin Vodka

Kun hos os finder du de unikke flasker Legend of Kremlin Vodka. Det er noget af det mest unikke vodka, som du overhovedet kan finde. Smagen er helt i top og så kommer de i nogle smukke flasker og der er mulighed for at tilkøbe nogle vanvittigt smukke gaveæsker. Vi har et stort udvalg fra dem og vi giver dig altid prisgaranti!

Hvad er det for en legende, som der er tale om – spørger du måske. Nu skal du høre. I 1430 skulle munken Isidore efter sigende have opfundet opskriften til en brødvin (altså vodka). Den lavede han i Chudov klostret, som lå i Kreml i Moskva. Klostret blev grundlagt helt tilbage i 1358 og var færdigbygget i 1365. Det overlevede helt frem til 1929, hvor Sovjetunionen rev det ned. Der er dog tale om at genopbygge det på den gamle placering.

Nå, tilbage til vodkaen. Efter at have fundet den gamle opskrift har et russisk destilleri genoplivet den gamle opskrift. Og dermed er hemmeligheden fra Kreml vækket til live.

Deres prisvindende vodka er lavet på vinterhvede, som destilleres på traditionelle kobberkedler – ligesom Isidore må have gjort det i 1400-tallet. Vandet til vodkaen kommer fra destilleriets egen brønd og giver en unik blødhed til vodkaen. Filtereringen er omfattende og foregår i 5 trin. Først gennem aktivt kul, så platin, marmor og tilsidst aktivt birkekul. Resultatet er en fyldig, blød og lækker vodka.

Du kan både få vodkaerne alene eller i unikke gavebøger, som virkelig imponerer og som passer perfekt til vodkaens unikke historie.

Viser alle 7 resultater