Glazov Distillery

Glazov Distillery

Glazov Distillery

Vi elsker vodka fra Glazov Distillery! Og derfor har vi også samlet Danmarks største, bedste og mest unikke udvalg af de klassiske russiske vodkaer. Der er noget for enhver smag og i enhver prisklasse! Og skulle det lykkes dig at finde en af deres vodkaer billigere, så giver vi dig altid prisgaranti!

Glazov Distillery er uden tvivl bedste kendt for deres Kalashnikov Vodka Brand, som både i Rusland og i Danmark er deres bedst sælgende produkter. Og det er der en grund til. Prisen er fair, smagen er i top og flaskerne er superlækre! Og fik vi nævnt at vi har flere af deres limited edition vodkaer, som du kun finder hos os.

Derudover producerer destilleriet også mange produkter, som kun bliver solgt på det russiske marked. Men bare rolig, vi holder altid øje med, om der kommer noget, som vi ikke kan leve uden!

Hvor ligger Glazov Distillery?

Du har nok allerede gættet, at det ligger i Rusland. Men mere præcist ligger det i republikken Udmurtien i byen Glazov. Byen ligger langt inde i Rusland ved bredderne af Chepsa floden. Byen er nok mest kendt for bysbarnet Mikhail Kalashnikov, som både har opfundet Kalashnikov-geværet og altså lagt navn til destilleriets mest populære brand.

Destilleriets historie går dog længere tilbage end til Kalashnikov. Det blev nemlig grundlagt helt tilbage i år 1900. Men de har formået at overleve mange omskiftninger i Rusland og de har flere gange moderniseret deres fabrik. Og i dag er de en af de største vodkaproducenter i Rusland.

På russisk hedder destilleriet i øvrigt глазовский ликеро-водочный завод (Glazovskij Likero-Vodochnij Zavod) – og det betyder bare Glazovs likør-vodka fabrik.

Viser alle 5 resultater