Ghost Vodka

Ghost Vodka

Ghost Vodka

Her får du en ny britisk premium vodka med en uhyggelig historie bag sig. Ghost Vodka er nemlig intet mindre end en hjemsøgt vodka. Det er i hvert fald den historie, som brandet bygger på. Og selvom man ikke tror på den spøgelseshistorie, så har vodkaen stadig ufatteligt meget at byde på. For det første viser den os, hvor godt en vodka lavet på sukkeroer kan smage. Og for det andet så er det jo en utrolig eksklusiv flaske, som virkelig pynter i en hjemmebar. Og da prisen samtidig er meget fair, så er der ingen grund til ikke at prøve den!

Fordi vi synes at Ghost Vodka er et rigtig godt bekendtskab så har vi sørget for at få den fulde serie hjem. Derfor finder du både deres Gold Edition Vodka, Silver Edition Vodka og Union Jack Vodka. Så kan du selv vælge din egen favorit. Og du får dem alle til kun 275,- Det er Danmarks laveste pris. Og skulle du alligevel finde den billigere, så matcher vi selvfølgelig prisen!

Hvor bliver Ghost Vodka lavet?

Som nævnt er det en britisk vodka. Men derudover så er det faktisk småt med detaljer omkring destilleriet. De fortæller nemlig kun, at destilleriet er indrettet nær en gammel kulmine. Og det er også her at spøgelseshistorien opstår. Under byggeriet af destilleriet skete der nemlig mærkelig ting og arbejderne fortalte flere gange om mystiske begivenheder og spøgerier. Men… Det hele stoppede, da den første flaske vodka var produceret. En lidt utrolig historie, men hvem ved?

Viser alle 5 resultater