Arbikie Distillery

Arbikie Distillery

Arbikie Distillery

I det skotske højland ligger Arbikie Distillery – og der bliver der lavet fantastisk spiritus. Og det hele bliver lavet som Farm-to-Bottle. Det betyder alt alle aspekter af produktionen bliver foretaget et og samme sted. De dyrker selv råvarerne, forarbejder dem, destillerier dem og fylder dem på flaske. Det giver en helt unik kvalitet og vi er vilde med ideen bag det.

Rejsen mod destilleriet startede i 2013. Her vendte tre sønner med viden indenfor henholdvis landbrug, marketing og pr, hjem til familiens gård. Og de fik overtalt deres far til at åbne et destilleri. Ideen var at gården skulle levere alle råvarerne til deres spiritusproduktion. Og siden dengang er det virkelig gået stærkt og i dag producerer Arbikie både gin, vodka og whisky.

Og de har vundet masser af priser for deres gode håndværk og den måde, som de benytter lokale ingredienser på. Det er på en tid klassisk – men samtidig har de en innovativ tilgang til det hele. Det er eksempelvis den intense og varme Arbikie Chili Vodka eller den unikke Kirstys Gin et godt eksempel på. De bruger nemlig råvarer på en helt ny måde og giver os derved nogle helt nye smagsoplevelser.

Vi har både deres to vodkaer og to gin på lager og vi giver dig selvfølgelig prisgaranti på alt fra Arbikie Distillery.

Viser alle 5 resultater