Adnams Distillery

Adnams Distillery

Adnams Distillery

Vi er så vilde med de lækre spiritusser, som Adnams Distillery producerer. Og det er vi ikke ene om – de har nemlig vundet utallige priser. Det er faktisk helt vildt hvad de har opnået, siden de i 2010 begyndte at lave spiritus. Og vi har samlet et lækkert udvalg af deres bedste vodkaer og gin. Og vi giver dig naturligvis prisgaranti!

Er Adnams et bryggeri eller et destilleri?

Det er faktisk begge dele. Det startede dog som et klassisk engelsk bryggeri. Og det blev faktisk grundlagt helt tilbage i 1600-tallet. Og i 1862 overtager brødrende George og Ernest Adnams bryggeriet. Så det vi kender som Adnams Bryggeriet er altså over 150 år gammelt. Det blev grundigt moderniseret i 1970 og i 2010 åbnede de dørene for deres destilleri. Og på blot 4 år havde de allerede vundet priser for verdens bedste gin og verdens bedste vodka.

Hvor ligger Adnams Destilleriet?

Det ligger jo altså i Suffolk i det østlige England. Det ligger helt præcist i den lille by Southwold, som ligger helt ud til vandet. Og netop lokalområdet spiller en stor rolle for dem. For det første kommer stort set alle råvarerne fra nærområdet. Og så har de en vision om at være lokalt ansvarlige i forhold til at skabe job og udvikling i nærområdet. Og de har også skabt en fond, hvor de deler en procentdel af overskuddet ud til projekter, som ligger i en 25-mils radius rundt om Southwold.

Vi lagerfører ikke Whisky fra Adnams – men vi tager det meget gerne hjem til dig og kan have det klar på under en uge. Så bare kontakt os, hvis det kunne have interesse.

Viser alle 4 resultater