Mason’s Distillery

Mason's Distillery

Mason’s Distillery

I Yorkshire ligger det familiejede Mason’s Distillery. Og dem er vi glade for. De laver nemlig nogle helt fantastiske gin og en lækker vodka. Og vi har Danmarks største udvalg og vi giver dig altid prisgaranti. Derfor er det trygt og nemt at handle hos os.

Masons Distillery blev grundlagt i 2012 af ægteparret Karl og Cathy Mason. De havde begge en drøm om at skabe spiritus, som var indbegrebet af Yorkshire. Men da der dengang ingen destillerier var – måtte de starte helt fra bunden. Og da de først kom i gang gik det rigtig stærkt. De lancerede Mason’s Dry Gin i 2013 og første batch var udsolgt på under to uger! Da vidste ægteparret at de havde fat i noget og de satte al deres tid og energi i at udvikle brandet.

Siden den første gin kom på markedet har de udvidet deres sortiment betragteligt. De har både lanceret en lavendelgin og en vodka. Men deres mest unikke og mest lokale gin må uden tvivl være deres Yorkshire Tea Gin. De tog nemlig den te, som alle englændere straks forbinder med Yorkshire og kombinerede den på smukkeste vis med deres dejlige gin.

Ulykken i 2019 

Alt så lyst ud for ægteparret og deres spiritusbrand. De solgte godt, vandt priser og udvidede deres sortiment med nye produkter. Men så slog lynet ned. Eller.. En kedel eksplodere. Branden spredte sig og deres nærmest nybyggede destilleri brændte næsten ned til grunden. Heldigvis var der kun materielle skader. Og allerede dagen efter havde ægteparret fundet et destilleri, hvor de kunne fortsætte produktionen indtil de kan genbygge destilleriet.

Viser alle 8 resultater