Arbikie Vodka

Arbikie Vodka

Arbikie Vodka

Det er svært at finde noget meget mere håndlavet og gennemført end Arbikie Vodka. De er nemlig på alle måder laver helt fra bunden. Og den omhyggelighed for både produktion og råvarer kan man virkelig smage i den absurd høje kvalitet!

Og hele deres sortiment er såkaldt Farm-to-Bottle Spiritus. Det vil sige at destilleriet selv dyrker de råvarer, som de så selv forvandler til spiritus. Alle produktionstrin bliver simpelthen lavet af destilleriet selv – det ser man meget sjældent!

Destilleriet laver to helt fantastiske vodkaer. Deres første vodkalancering var den unikke Arbikie Potato Vodka, som er lavet på hele tre forskellige kartoffelsorter. Det giver en mere fyldig smag og så er den ufatteligt smooth og lækker.

Og deres kartoffelvodka udgør basen for den varme og lækre Arbikie Chili Vodka. I den indgår der røgede chipotle-chilier, som naturligvis er dyrket lokalt i Skotland på landets eneste chilifarm. Den har en intens varme og lækre røgede noter, som gør den perfekt i en Bloody Mary.

Vi er som nævnt vilde med Arbikie. Og derfor giver vi dig selvfølgelig altid prisgaranti, hvis du finder dem billigere! I vores sortiment fører vi også deres velsmagende AK´s Gin og Kirsty´s Gin.

Viser alle 3 resultater