Adnams Vodka

Adnams Vodka

Adnams Vodka

Vi behøver nærmest ikke at rose Adnams Vodka, for de mange priser som brandet har vundet taler faktisk for dem selv. Særligt er det intet mindre end imponerende, at deres Longshore Vodka er blevet kåret som verdens bedste vodka 2 gange i træk. Det kræver både råvarer og håndværk er alle højeste kvalitet – og netop de to ting er Adnams Destilleriet perfekte til at kombinere.

De er nemlig et grain to glass destilleri. Hvilket betyder at de selv står for hele forarbejdningen fra korn til færdig vodka. Derved har de fuld kontrol over alle detaljer. Og det kan tydeligt smages i deres vodkaer.

Lige nu rummer destilleriets sortiment to meget lækre og også ret forskellige vodkaer. De blev begge lanceret i 2010 og har som nævnt siden da vundet mange priser.

Adnams Longshore Vodka laves på et blend af 3 forskellige slags maltet korn – hvede, byg og havre. Kornet bliver tripledestilleret, først på et beer-stripping column still, så et kobber pot-still og til sidst et klassisk column still. Det giver en fyldig, rund og blød vodka, som virkelig imponerer.

Adnams East Coast er en bygvodka – naturligvis produceret på lokalt dyrket korn. Og den gennemgår præcis samme destilleringsproces, som Longshore. Men den ren byg giver en lidt mere sødlig smag.

Viser alle 2 resultater